Vi söker dig som vill jobba inom äldreomsorgen och omsorgen i Övertorneå kommun. Äldreomsorgen består av våra särskilda boenden, korttidsenhet, träffpunkter och hemtjänst. I vår organisation ingår även verksamheter som ger stöd till personer i andra åldrar som går under LSS (Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade).

Kvalifikationer:
För arbete inom äldreomsorgen och omsorgen söker vi dig som exempelvis har gått omvårdnadsprogrammet, är legitimerad undersköterska, har personlig assistansutbildning, vårdbiträdesutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara relevant för arbetsuppgifterna. Även dig som inte har efterfrågad utbildning och/eller erfarenhet är välkommen att lämna intresse.

Arbetsspråket är svenska, så det behöver du behärska både i tal och skrift. Det är också positivt om du kan finska eller meänkieli, då vi är förvaltningskommun för dessa språk och många av våra äldre har det som modersmål. 

Körkort B krävs för arbete inom hemtjänsten.

Ange gärna om du har något särskilt önskemål när det gäller din intresseanmälan, exempelvis om du i första hand vill vikariera på en viss arbetsplats, om du inte vill arbeta heltid, eller enbart är intresserad av dag- eller nattjänstgöring. 

Upplysningar: 
Lämnas av Carina Kemppainen, carina.kempainen@overtornea.se, tfn +46(0)70-217 32 88
Utvecklingsledare/äldresamordnare socialförvaltningen

Facklig företrädare:
Kommunal Övertorneå, tfn +46(0)10-442 99 16

Välkommen med din intresseanmälan! 

Share links


Apply for position

Return to job vacancies