Kommunledningsförvaltningen, Tekniska enheten

Tekniska Enheten på Övertorneå kommun sköter drift, underhåll och förvaltning av kommunens och Stiftelsen Matarengihems fastighetsbestånd.

Totalt omfattar innehavet ca 470 lägenheter och ett 80-tal kommunala fastigheter som nyttjas av kommunens olika verksamhetsutövare, såsom skola, vård och omsorg.
Tekniska Enheten består av ett 30-tal medarbetare som förutom fastigheter hanterar även renhållning, VA, gator, parker och grönytor samt fordonssamordning.

Vi söker projektledare till Tekniska enheten

 

Om oss:

Tekniska enheten leder den tekniska verksamheten och ansvarar för kommunens fastigheter, gator, allmänna platser samt vatten- och avlopp. I enheten ingår fem olika avdelningar; VA, Fastigheter, Gata-Park, Upphandling samt Renhållning. Tjänstens arbetsuppgifter kommer tangera samtliga dessa områden.

Om rollen:

Vi söker i denna rekrytering en projektledare med inriktning mot byggprojektledning. Du kommer ingå i ett team av kollegor med olika ansvarsområden men där var och en ska vara delaktiga och insatta i det samlade uppdraget.

Som projektledare är Du den i vårt team som ansvarar för att projektleda och samordna renoveringar och ombyggnadsarbeten i våra lokaler. Du kommer också vara delaktig i större investeringsprojekt som genomförs i specifika projektupphandlingar.

Du upprättar budgetkalkyler, gör övergripande tidsplaner, arbetar mot fastställd budget, godkänner fakturor och ÄTA-arbeten etc.

Det existerar en STOR variation av arbetsuppgifter i en liten organisation, vilket är något du bör vara förbered på.

Om dig:

Som person är du engagerad, uthållig, flexibel och prestigelös.

Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar och göra det där lilla extra.

Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer, du har en god kommunikativ förmåga och kan på ett pedagogiskt sätt lyfta dina frågor förklara och motivera underlagen för beslutsfattare i såväl tal som skrift.

Att kunna prioritera och strukturera upp arbetet vid hög arbetsbelastning är av stor vikt.

Du är serviceinriktad och trivs med att jobba i nära samarbete med andra och tycker om den sociala kontakten i mötet med andra människor.

Det är meriterande om du, har vana i Auto-CAD, eller andra CAD-program. erfarenhet av GIS-hantering, erfarenhet av LOU och upphandlingar. Även erfarenhet av arbete inom politiskt styrda organisationer är meriterande.

I rekryteringsprocessen kan vi komma att genomföra en säkerhetsprövning. B-körkort (manuellt växlad bil) är ett krav.

Anställningsvillkor:
Tjänsten är tillsvidare med start enligt överenskommelse. Vi har tobaksfri arbetstid.

Upplysningar:
För mer information om tjänsten kontakta Maria Furmark, Teknisk chef, +46703206472, e-post: maria.furmark@overtornea.se

Eller Baloo Peinkofer, Park och gatuchef, +46731827742, e-post: baloo.peinkofer@overtornea.se

Facklig kontaktperson:
Kaarina Koski, Vision, +46702618985, e-post: kaarina.koski@overtornea.se

Ansökan: Ange gärna löneanspråk.

Vi tillämpar löpande rekrytering så ansök redan idag! Du kommer att få en bekräftelse på att din ansökan kommit in. Skulle du inte motta en sådan bekräftelse inom ett par arbetsdagar ber vi dig att kontakta oss via vår växel: 0927-720 00.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Övertorneå
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/35
Kontakt
  • Baloo Peinkofer, 0731827742
Facklig företrädare
  • Vision, +46(0)70-2618985
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-06-16

Tillbaka till lediga jobb