Kommunledningsförvaltningen, Kultur och fritid

Övertorneå kommun har som målsättning att vara en attraktiv kommun för såväl medborgare som besökare, där ett livskraftigt kultur- och fritidsutbud är en viktig komponent. För att förstärka vårt arbete inom kultur- och fritidsområdet söker vi nu en administratör.

Arbetsuppgifter: I din roll som administratör hos kultur och fritid arbetar du med redovisning, ansökningar, information och planering. Du tar även hand om bokning och fördelning av tider i kommunens lokaler och anläggningar samt har ansvar för föreningsregister, handlägger förenings- och aktivitetsbidrag samt bistår föreningar med administrativt stöd. Vid behov deltar du även i andra förekommande arbetsuppgifter inom förvaltningen. Uppdraget ställer höga krav på kommunikation, samverkan, struktur och planering.

Kvalifikationer: Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har mycket god samarbetsförmåga och en känsla för ordning och reda. Du är proaktiv, lösningsfokuserad och flexibel. Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet från arbete med administration, ansökningar, redovisning, samverkan med ideell sektor samt om du kan finska och/eller meänkieli. Du har god IT-vana. Du behärskar svenska både i tal och skrift. För tjänsten krävs B-körkort.

Anställningsvillkor: 75%, tidsbegränsad anställning på ett år med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Lön: Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Upplysningar: Lämnas av kultur- och fritidschef Annika Keisu Lampinen, tfn 076-131 09 11, e-post: annika.keisu-lampinen@overtornea.se

Fackliga företrädare: Vision Kaarina Koski, tfn 070-584 55 84, e-post: kaarina.koski@overtornea.se

Övrigt: Vi har tobaksfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan: Välkommen med din ansökan senast 24 januari 2021. Du kommer att få en bekräftelse på att din ansökan kommit in. Skulle du inte motta en sådan bekräftelse ber vi dig att kontakta oss via vår växel på telefon: 0927-720 00

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75 %
Ort Övertorneå
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2
Kontakt
  • Annika Keisu Lampinen, 46 (0)76-131 09 11
Facklig företrädare
  • Vision, +46 (0)70-584 55 84
Publicerat 2021-01-08
Sista ansökningsdag 2021-01-24

Tillbaka till lediga jobb