Stöd- och omsorgsförvaltningen

Vi söker dig som är fysioterapeut och som vill arbeta tillsammans med oss att utveckla rehab-arbetet inom Övertorneå kommun. Du kommer att vara en del av kommunens rehab-team och ingå i hälso- och sjukvårdsenheten. Du gör bedömningar, planerar och genomför funktionsbevarande och funktionshöjande insatser. Du arbetar med att utveckla ett rehabiliterande synsätt, främst inom hemsjukvården. Tillsammans med övrig personal prövar Du olika digitala lösningar inom rehab-området. Du föreskriver samt provar ut tekniska hjälpmedel samt handleder, instruerar och utbildar baspersonal i fallförebyggande arbete. Du utför också arbetsförmågebedömningar samt anpassningar i miljön.

Om dig:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Du ska vara ansvarsfull samt tycka om att ta initiativ och både att arbeta självständigt och tillsammans med kollegor. God samarbetsförmåga krävs. I ditt uppdrag är det viktigt att du aktivt vill delta i vårt utvecklingsarbete. Det är viktigt att du kan handleda baspersonal i fallförebyggande arbete i ordinärt boende. Du drivs av ett stort engagemang för våra brukare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Eftersom vi är förvaltningskommun för finska och meänkieli är det meriterande om du kan något av dessa språk. Körkort B krävs.

Upplysningar:
Lämnas av enhetschef Eva Ersson, tfn 070-628 02 54, e-post: eva.ersson@overtornea.se

Omfattning:
Tjänsten är heltid, tills vidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt:
Vi har tobaksfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 2022-10-20 OBS! Vi kommer tillämpa löpande rekrytering.

Du kommer att få en bekräftelse på att din ansökan kommit in. Skulle du inte motta en sådan bekräftelse inom ett par arbetsdagar ber vi dig att kontakta oss via vår växel på telefon:
0927-720 00.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Övertorneå
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/66
Kontakt
  • Eva Ersson, 070-6280254
Facklig företrädare
  • Vision, +46(0)70-2618985
Publicerat 2022-06-29
Sista ansökningsdag 2022-10-20
Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb